ScienceUNIVERSET

ScienceUNIVERSET

Viden og oplevelser med gas og energi i GASmuseets scienceUNIVERS - det er både til undervisning for skoler og til sjov leg og læring i ferierne.

Jeg GASmuseets scienceUNIVERS kan man i ferierne eksperimentere med kul og gas, sol og vind, brint og brændselsceller.

Prøv for eksempel at lave flotte flammefarver, bøj glas-sugerør over gas-ild eller forsøg at lave gas af kul. Det lugter lidt, men er kun en lille smule farligt :-)

ScienceUNIVERSET og undervisning

GASmuseet tilbyder unikke muligheder for både specifikke og tværfaglige undervisningsforløb

Et besøg på GASmuseet kan udvide klasseundervisningen med vigtige aspekter og sammenhænge, som det vil tage lang tid at få frem inden for klassens fire vægge.

På GASmusset kan eleverne arbejde både specifikt og tværfagligt med emner inden for energi, ressourcer, natur og tekniknologi, historie og samfundsfag mm.
GASmuseets udstillinger henvender sig til både børn, unge og voksne, og en lang række af kommunens skoler og uddannelsesinstitutioner henlægger fast en del af deres undervisning til museet, - lige fra børnehaveklasse til gymnasium og mere specialiserede videregående uddannelser. GASmuseets medarbejdere og skoletjenestes instruktører introducerer og vejleder gerne inden for specifikke emner, ligesom der kan bestilles guidede rundture i museets udstillinger.

GASmuseet råder desuden over diverse undervisningsfaciliteter og undervisningsmateriale samt en del AV-udstyr Der er mulighed for at spise medbragt mad på museet eller få mad leveret fra museets cafe mod forudbestilling. I GASmuseets have kan der "strækkes ben", leges eller slappes af.
 
Skoletjenestens medarbejdere indgår gerne i dialog med skoler/lærere vedr. muligheder og specielle ønsker i forbindelse med besøg, ligesom vi er behjælpelige med sammensætning af eksempelvis lejrskole-programmer.

Skoler har gratis adgang - alle dage hele året - mod forudbestilling.