Book lokaler

Book lokaler

Book lokaler Hobro

GASmuseet råder over 2 lokaler, som kan bookes til at afholde kurser, receptioner, middage, samt familie- og vennesammenkomster. Book lokale til familiefesten eller til et arrangement i virksomheden, og vær sikker på at have god plads til alle deltagende gæster.

Vores lokaler kan bookes i dag- og aftentimerne i tidsrummet fra kl. 8 til kl. 23, og ønsker du at afholde et arrangement på et tidligere eller senere tidspunkt end mellem 8-23, så kan man spørge om mulighederne for det på mail: gas2gas@gasmuseet.dk

Book lokaler Hobro

Lokalerne er rå og industrielle og alligevel lækre og kan bruges som lokaler til konfirmation og andre familiearrangementer. Her kan jeg samles ved festlige lejligheder, der er god plads til alle jeres gæster.

GASmuseets 2 lokaler omfatter både det gamle Rensehus med 1. sal, samt vores hovedbygnings 2. sal. Begge lokaler har plads til ca. 60 personer, og priserne er:

  • Lokalet i Rensehuset koster  70,- kroner pr. deltagende person
  • Lokalet i hovedbygningen koster  60,- kroner pr. deltagende person

Begge vores lokaler kan lejes til arrangementer. Det er en oplagt lokation i Hobro, tæt ved den smukke Mariager Fjord.

Book mødelokale

Vores 2 lokaler i Hobro står også til rådighed som mødelokale i forbindelse med virksomhedens kurser, eller hvis der skal afholdes reception.

Her gælder de samme priser som ovenstående.

Book mødelokale i vores industrielle rammer og afhold virksomhedens kursus, møde eller reception i vores lokaler i Hobro.

Skab de bedste rammer for jeres arrangement, og lad GASmuseets café sørge for morgenmad, kaffe og frokost til alle deltagere. Caféen har et bredt udvalg af lækre forfriskning til mødelokalet, samt mødepakker til jeres medarbejdere.

Lokale til foredrag

Ønsker du at afholde foredrag, eller lignende, stilles vi også meget gerne til rådighed. Her gør vi opmærksom på, at der følger ekstra information om vilkårene for non-profit organisationer.

Uanset om du tilhører en organisation eller selv ønsker at være med til at arrangere, kan du booke lokaler hos os på GASmuseet i Hobro. 

Kontakt os

Sørg for at svare på flere spørgsmål, kan du kontakte os vedrørende information om museets lokaler på mail: gas2gas@gasmuseet.dk  eller telefonisk på  5371 5120 -  5371 5121. Kontakt os også gerne for information om vilkårene.

 

Ring og hør mere

Mail til gas2gas@gasmuseet.dk eller ring på tlf. nr. 53715121 for mere information om alle de spændende muligheder, du kan bruge på GASmuseet.