Book lokaler

Book lokaler

Book festlokaler Hobro

GASmuseet råder over 2 festlokaler Hobro, som kan bookes til at afholde kurser, receptioner, middage, samt familie- og vennesammenkomster. Book lokale til den private fest, eller til et arrangement i virksomheden, og vær sikker på at have god plads til alle deltagende gæster.

Vores lokaler kan bookes i dag- og aftentimerne i tidsrummet fra kl. 8 til kl. 23, og ønsker du at afholde fest på tidligere eller senere tidspunkter end tidsrummet, kan leje af lokaler forlænges efter aftale.

Bog selskabslokaler Hobro

Festlokalerne har lækre, industrielle fornemmelser, og kan bruges som lokaler til konfirmation Hobro, festlokaler og familiearrangementer. Her kan jeg samles ved festlige lejligheder, med plads til spisning og underholdning, og have god plads til alle dine gæster.

GASmuseets 2 lokaler omfatter både det gamle Rensehus' 1. sal, samt vores hovedbygnings 2. sal. Begge lokaler har plads til 60 personer, og priserne er:

  • Lokalet i Rensehuset koster 60,- kroner pr. deltagende person
  • Lokalet i hovedbygningen koster 40,- kroner pr. deltagende person

Begge vores selskabslokaler står til leje for arrangementer, og er en oplagt lokation i Hobro, tæt ved smukke Mariager Fjord, der kan danne rammerne om jeres næste fest.

Book mødelokale

Vores 2 lokaler i Hobro står også til rådighed som mødelokale til virksomhedens kurser, eller hvis der skal afholdes reception.

Her gælder de samme priser som ovenstående.

Book mødelokale i vores industrielle omgivelser, og afhold virksomhedens kursus, møde eller reception i vores selskabslokaler Hobro.

Skab de bedste rammer for jeres arrangement, og lad GASmuseets café sørge for morgenmad, kaffe og frokost til alle deltagere. Caféen har et bredt udvalg af lækre forfriskning til mødelokalet, samt mødepakker til dine medarbejdere.

Lokale til foredrag

Ønsker du at udføre din idé til et foredrag, eller lignende, stiller vi os også meget gerne til rådighed. Her gør vi opmærksom på, at der følger ekstra information om vilkårene for non-profit organisationer.

Uanset om du tilhører en organisation, eller blot gerne vil afholde et privat foredrag eller en tale, kan du booke lokaler os GASmuseet i Hobro. Vi byder enhver velkommen, der har noget på hjerte og som ønsker at booke et lokale til at få fremlagt sin historie eller budskaber. 

Kontakt os

Sørg for at svare på flere spørgsmål, kan du kontakte os vedrørende information om museets lokaler på mail: gas2gas@gasmuseet.dk  eller telefonisk på 5371 5120 - 5371 5121. Kontakt os også gerne for information om vilkår for non-profit, såfremt du skal afholde foredrag.

 

Ring og hør mere

Mail til gas2gas@gasmuseet.dk eller ring på tlf. nr. 53715121 for mere information om alle de spændende muligheder, du kan bruge på GASmuseet.