25.09 - Min mor er en ulv, min far...

En medieperformance om vores indre og ydre dyr - Oplev den på GASmuseet 25 september kl. 19.00. Pris: 100,- (voksne) - 50,- kr. (unge) Billetter kan købes ved henvendelse til museet.

”Min mor er en ulv, min far..” er et værk om helingsprocesser. Hvad fortæller vores indre dyr os? Hvordan indgår man i dialog med dem? Publikum introduceres ved hjælp af foto, videooptagelser og en omfattende samling af plastikdyr til en unik begrebsverden. Til hver performance stiller Camilla Graff Junior, alias Mona Motel, sin far på en ny opgave...

Fortællingen starter dér, hvor Monas bedstemors før så venligsindede kat Frida pludseligt slår om. Familien prøver at udgå krads og bid ved helt at ignorere Frida. Men Monas bedstemor er til alt held ikke bange for at gå i dialog med den mørkere side af katten…
En engelsk kvinde smider en kattekilling i skaldepanden. Hvilken historie vil publikum høre? Den om en kattekilling, der bliver bragt hjem til sin ejer, eller den om en killing, der langsomt giver efter for vægten af affaldssække?
Da Mona er presset til at opgive sit berliner punkrock-band og falder i et mørkt hul, er hendes bedstemor der ikke længere til at hjælpe…

 

OM FORESTILLINGEN
Forestillingen er et samarbejde mellem Giraff Graff og det amerikanske mediekollektiv XLterresitals. Camilla Graff Junior og Paolo Podrescu har gennem de sidste år udviklet en række tværæstetiske performances til Kunstraum t27 og MPA i Berlin, samt til Samtalekøkkenet i København. Den enes kompetencer ligger inden for scene- og billedkunst den andens inden for medier, digitalkultur og lyd, og samarbejdet tager sit udgangspunkt i en udforskning af skriveprocesser i samspil med nye medier. Projektet er en efterfølger til ”Inner and outer animals”, en performance-serie som blev afrundet ved det danske hus i Paris i oktober 2012. ”Min mor er en ulv, min far..” er udarbejdet i samarbejde med lys- og videodesigner Tobias Stål og performer Niels Bøgeskov Junior i sin ”sande” rolle som far.

Tre eksempler på videoklip, som bliver brugt i projektet:
http://www.youtube.com/watch?v=jGiO1R-iNQU
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=598IdFlOXcQ
http://www.youtube.com/watch?v=hYVVCRqTz1Q&feature=related

GIRAFF GRAFF
Camilla Graff Junior startede i halvfemserne med at skrive, instruere og udvikle scenografi til egne scenekunstværker. I 2002 grundlagde hun teaterkompagniet Giraff Graff som siden har dannet ramme for en række projekter og samproduktioner med internationale kolleger og grupper inden for samtidsteater, installation, performance og moderne dans.  Heraf udvalgte værker: Inner and outer animals, la Maison du Danemark Paris (2012), Ex(s), love is a concept, Brecht-Tage Berlin (2012), Intervals, Metropolis Biennale, København (2011), The in and with (me) collection,  Play Leipzig Festival, La settimana del la comunicazione (Milano) (2010), Femme phoque, Grenier à Sel, Festival d’Avignon (2008), Les sons de l’art, L’avant Rue, Paris (2007) Reciclage(s), Valenzuela y Klenner, Bogota (2006).

Forestillingen er støttet af Statens Kunstråd - den tværæstetiske pulje, Københavns Scenekunstudvalg, Fonden Harmonien, Gaia Museum Outsider Art, Month of Performance Art Berlin, kunstraum t27 og Kunstverein Neukölln.

LINKS:
www.giraffgraff.com
www.xlterrestrials.org