Aktuelt - fra uge 43 til og med uge 6 i 2024

Grupper kan booke besøg på museet i efteråret og vinteren 2023-2024

Fra den 22.10. til den 15.12.2023 samt fra den 3.1. til og med 11.2.2024 kan grupper booke ved at ringe eller maile - se under kontakt

OM GASmuseets udstillinger:

På GASmuseet i Hobro er der spændende aktiviteter og arrangementer. Arrangementer og aktiviteter kan også laves i samarbejde med jer, så jeg får den oplevelse, jeg ønsker.

På GASmuseet kan jeg gå på opdagelse i vores mange udstillinger og høre den spændende historie om gas og energi. Blandt vores udstillinger finder I “Da farmor var ung”, hvor jeg kan gense eller blive klogere på en perlerække af hverdagsting fra perioden 1950-1980. 

Der er langt fra gamle dages kulde og skidt til den moderne livsstil, som vi kender i dag. På GASmuseet får jeg syn for savn, når jeg besøger udstillingen “Fra kaos til gas”. Her kan jeg opleve spændende historier om den fossile energis enorme betydning for vores liv og vores hverdag gennem de sidste 150 år. 

Efterårs- og vinterferieaktiviteter samt sommeraktiviteter for børn. 

I skoleferierne byder vi indenfor til nogle spændende dage, hvor I finder aktiviteter for hele familien.

Giv jer i kast med flotte flammefarver eller forsøg jer med at lave gas af kul. Jeg kan også lege med brintbilerne eller vindmøllerne, når jeg besøger ScienceUNIVERSET. Her kombineres kreativitet, leg og læring i børnehøjde, og i skoleferierne kan jeg eksperimentere med kul, gas og brint og få en oplevelse, som jeg har sendt vil glemme.  

Er du nysgerrig på at vide mere om de mange aktiviteter i ferien på GASmuseet, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 53 71 51 20 eller via mail gas2gas@gasmuseet.dk 

oplevelser nordjylland

Kommende
aktiviteter & arrangementer

Tidligere
aktiviteter & arrangementer

Ring og hør mere

Mail til gas2gas@gasmuseet.dk eller ring på tlf. nr. 53715121 for mere information om alle de spændende muligheder, du kan bruge på GASmuseet.