Aktuelt

Aktuelt - sommerperioden - uge 28-31 særlige aktiviteter i scienceUNIVERSET

Her på siden kan du læse meget om aktuelle aktiviteter og arrangementer på GASmuseet, således du og familien kan planlægge jeres næste besøg.

Aktiviteter for hele familien

På GASmuseet i Hobro sker der hele tiden spændende aktiviteter og arrangementer. Vi har et program for hele familien fra uge 28 til og med uge 31 - der er aktiviteter i scienceUNIVERSET - fra uge 26 er der skattejagt rundt på museet. 

Hvad sker der i Hobro? 

Hobro er en by fuld af liv, og lægger I vejen forbi Hobros gamle gasværk tæt ved smukke Mariager Fjord finder I GASmuseet. På GASmuseet bydes hele familien hjerteligt velkommen, og her finder I et væld af attraktioner og aktiviteter i Hobro. 

På GASmuseet kan I gå på opdagelse blandt vores mange udstillinger og høre den spændende historie om gas og energi. Blandt vores udstillinger finder I “Da farmor var ung”, hvor I kan gense eller blive klogere på en perlerække af hverdagsting fra perioden 1950-1980. 

Der er langt fra gamle dages kulde og skidt til den moderne livsstil, som vi kender i dag. På GASmuseet får I syn på sagen, når I besøger udstillingen “Fra chaos til gas”. Her kan I opleve spændende historier om den fossile energi enorme betydning for vores liv og vores hverdag igennem de sidste 150 år. 

Vinterferie aktiviteter og sommeraktiviteter for børn

I skoleferierne summer museet ekstra meget af liv. I ferierne byder vi nemlig indenfor til nogle spændende dage, hvor I finder attraktioner for hele familien.

Giv jer i kast med flotte flammefarver eller forsøg jer med at lave gas af kul, når I besøger ScienceUNIVERSET. Her kombineres kreativitet, leg og læring i børnehøjde, og i skoleferierne kan I eksperimentere med kul og gas og få en oplevelse, som I sent vil glemme.  

Er du nysgerrig på at vide mere om de mange spændende og kommende aktiviteter på GASmuseet, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 53 71 51 21 eller via mail gas2gas@gasmuseet.dk

oplevelser nordjylland

Kommende
aktiviteter & arrangementer

Tidligere
aktiviteter & arrangementer

Ring og hør mere

Mail til gas2gas@gasmuseet.dk eller ring på tlf. nr. 53715121 for mere information om alle de spændende muligheder du har til på GASmuseet.