Leg med æbler på GASmuseet i efterårsferien

Tag din familie med på GASmuseet, hvor efterårsferie er lig med æbleferie. I år er der tilføjet nye og spændende aktiviteter til programmet, og det vil I ikke gå glip af.

Udenfor kan I lave æblemost. Medbring æbler hjemme fra haven og lav dem til den skønneste æblemost. Husk flasker til at hælde mosten over i, så I kan nyde den derhjemme bagefter. Til børnene er der også opstillet forskellige æbleaktiviteter, som lægger op til leg og spil. Når I begynder at fryse om fingrene, kan I gå indenfor og være heldige at få en kop varm suppe eller smage et stykke kage.

Inde er der mulighed for at være kreative og lave æbletryk på viskestykker. Deltag i konkurrencen om det bedste æbletryk, som foregår hver formiddag og eftermiddag. Til vinderne er der sørget for fede præmier, og viskestykket får I selvfølgelig med hjem bagefter. I kan også prøve at lave æbleansigter, som kan stå og pynte i hjemmet, mens de tørrer og ændrer udtryk.

Mandag til torsdag er der åbent i ScienceUNIVERSET, hvor I kan udføre eksperimenter med flammer, kul, gas og brint. I kan også være med til at bygge en by i LEGO.

Udover aktiviteterne kan I opleve udstillingerne ”Da farmor var ung”, ”Chaos til gas”, ”Det flasker sig” og udstillingen om nutidens og fremtidens energi. Børn og barnlige sjæle kan lege detektiver og tage på skattejagt i udstillingerne for at løse mysteriet om, hvor Koksekongen er rejst hen i år.

GASmuseet har åbent hver dag 10-16, og der er gang i mosteriet mandag-torsdag klokken 11-15.