Aktuelt - ScienceUNIVERSET sommeren 2023

Aktuelt sommeren 2023

Her på siden kan du læse meget om aktuelle aktiviteter og arrangementer på GASmuseet, således du og familien kan planlægge jeres næste besøg. 

Der er særlige aktiviteter i ScienceUNIVERSET i sommerperioden fra 2.7.-13.8.2023 søndage, tirsdage og torsdage kl. 10-30-14.30. 

Aktiviteter for hele familien 

På GASmuseet i Hobro er der spændende aktiviteter og arrangementer. Arrangementer og aktiviteter kan også laves i samarbejde med jer, så I får den oplevelse I ønsker.

På GASmuseet kan I gå på opdagelse i vores mange udstillinger og høre den spændende historie om gas og energi. Blandt vores udstillinger finder I “Da farmor var ung”, hvor I kan gense eller blive klogere på en perlerække af hverdagsting fra perioden 1950-1980. 

Der er langt fra gamle dages kulde og skidt til den moderne livsstil, som vi kender i dag. På GASmuseet får I syn for savn, når I besøger udstillingen “Fra kaos til gas”. Her kan I opleve spændende historier om den fossile energis enorme betydning for vores liv og vores hverdag gennem de sidste 150 år. 

Efterårs- og vinterferieaktiviteter samt sommeraktiviteter for børn. 

I skoleferierne byder vi indenfor til nogle spændende dage, hvor I finder aktiviteter for hele familien.

Giv jer i kast med flotte flammefarver eller forsøg jer med at lave gas af kul. I kan også lege med brintbilerne eller vindmøllerne, når I besøger ScienceUNIVERSET. Her kombineres kreativitet, leg og læring i børnehøjde, og i skoleferierne kan I eksperimentere med kul, gas og brint og få en oplevelse, som I sent vil glemme.  

Er du nysgerrig på at vide mere om de mange aktiviteter i ferierne på GASmuseet, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 53 71 51 20 eller via mail gas2gas@gasmuseet.dk 

oplevelser nordjylland

Kommende
aktiviteter & arrangementer

Tidligere
aktiviteter & arrangementer

Ring og hør mere

Mail til gas2gas@gasmuseet.dk eller ring på tlf. nr. 53715121 for mere information om alle de spændende muligheder, du kan bruge på GASmuseet.