•
  • I de særegne lokaler på Gasmuseet i Hobro vil der tirsdag den 25. september udspille sig et natlig drama, hvor bølgerne i bogstavelig forstand vil gå højt. Indledningen til dette drama, nærmere betegnet teaterstykket FLYGT, vil starte kl.
  •   Kom og vær med når Folkeuniversitetet i Mariagerfjord og GASmuseet i samarbejde med Aarhus Universitet live-streamer naturvidenskabelige foredrag hen over efteråret.   Arrangementerne er gratis og åbne for alle! Se det spændende program, samt alle datoer og tidspunkter ved at følge linket her!
  • Hvordan er det overhovedet lykkedes at dansk vinproduktion i dag er respekteret i international sammenhæng. Det har Glenholm Vingård i Vesthimmerland svaret på.
  • GASmuseet har åbent i efterårsferien og fra mandag til torsdag har vi aktiviteter i ScienceUNIVERSET, hvor man kan lege med flammer, kul, gas og brint. Der er skattejagt i museets udstillinger, ligesom man være med til at æblemaleri og æblestrikkesnak.
  • Så er der Kogeskole på GASmuseet. Bydelsmødre og DR K har skabt 3 kogeskoler hvor 12 danske amatørkokke hvert sted (6 med etnisk minoritets-baggrund og 6 med etnisk dansk baggrund) sammen med en professionel kok skaber nye opskrifter med glemte danske grøntsager.
  • I forløbet vil du lære om dyrkning af haver samt få viden om biernes liv: Du vil prøve at slynge honning og lære om hele processen i produktionen af honning. Vi slutter hver gang af med lidt mad, inspireret af honning og de ting i dyrker i jeres haver. Vi har bistader og alt sikkerhedsudstyr er til rådighed.
  • Tag hele familien under armen, når Hydrogen Valley i samarbejde med GASmuseet inviterer til en sjov og lærerig dag om brint-universet i Hobro. I får blandt andet mulighed for at høre om det nye brintanlæg i Hobro, som i slutningen af 2017 vil producere brint til transport og industri. For børnene vil der være mulighed for at lave sjove forsøg i GASmuseets science-rum.
  • Oplev den spændende historie om gas og energi. I vinterferien er der spændende og sjove aktiviteter for børn i alle aldre. Flotte eksperimenter med gas og ild i GASmuseets ScienceUNIVERS. Vær med til at bygge fremtidens by i LEGO (Vi har meget!!!)  Og koksekongen er selvfølgelig igen draget til de varme lande. Gå på detektivjagt på museet og find ud af hvor!
  • På GASmuseet kan man her i efteråret se en samlet serie billeder - en unik fotokunstudstilling – med motiver, som den skarpe iagttager også vil kunne finde mange spændende eksempler på på sin tur rundt i GASmuseets installationer. En del af billederne på broen er netop hjemkommet fra udstillinger ved Göteborg samt i Robertfors Kommune i Nordsverige.